Fibre Mash, 10 kg | Toiteväärtuselt tasakaalustatud puder optimaalseks niisutuseks ja taastumiseks

50192c
Täiendsööt hobustele, ideaalne kergesti seeditav sööt pärast intensiivset tööd alternatiivina klassikalisele kliipudrule. Ei sisalda soja, värvaineid ega kunstlikke aroomi.

33,95 €

(3,40 €* / 1 Kilogram)
Saadaval:
See toode võib teie kohaliku tarnija laos siiski saadaval olla. Leidke oma kohalik tarnija
energy_plus
Energia+ - Kõrge kergesti seeditava tärklise sisaldus
optimal_hydration
Optimaalne Hüdratatsioon - Optimaalne hüdratsioon ja taastumine

Lihtsalt vastupandamatu ärevatele sööjatele

Fiber Mash on uuenduslik, kiiresti leotuv, toitaineliselt tasakaalustatud puder ja sobib ideaalselt siis, kui on probleeme hüdratatsiooniga või kui on vaja anda mahlakat/märgsööta. Rikas kalorite ja asendamatute aminohapete poolest aitab see kaasa kaalutõusule. Linaseemneõli aitab kaasa läikivale karvale, samas kui lutserni varred aitavad maksimeerida seedimist.

Energia+
Optimaalne Hüdratsioon

Fiber Mash erineb traditsioonilisest pudrust

Traditsiooniliselt pudrud olid valmistatud nisukliist ja neid söödeti ebaregulaarselt, sageli vaid kord nädalas. Valesti usuti, et see aitab ära hoida seedetrakti häireid. Tegelikult võib nisukliide püree lahtistav toime olla tingitud kergetest seedehäiretest, sageli põhjustatud toidu järsku ja drastilist muutustest.

Sarnaselt on kauaoodatud uskumus, et nisukliipüree aitab hobust soojendada, vale; palju rohkem kehasoojust tekib tagumises sooles sööda kääritamise tulemusena. Nisukliide söötmisega seotud probleemi süvendab asjaolu, et nisu on väga madala kaltsiumi- ja oluliste aminohapete, nagu lüsiin, sisaldusega.

Tänapäeval ei soovita toitumisspetsialistid sageli nisukliide püreed sööta, seega on alternatiiviks Fibre Mash, mis on välja töötatud seedesüsteemi toetamiseks ja tagab teie hobusele kõik olulised vitamiinid ja mineraalained optimaalsel tasemel. Kui seda söödetakse igapäevaselt, aitab see hoida teie hobuse heas vormis.

Ideaalne talvel ja närimisprobleemidega hobustele

Talvel kipub meie hobuste toitumine palju kuivemaks muutuma; konserveeritud sööt (s.o hein/hein) sisaldab värske rohuga võrreldes oluliselt vähem vett. See koos tõsiasjaga, et meie hobused saavad külmadel päevadel juua kuni 12% vähem vett, võivad kaasa aidata probleemidele, sealhulgas vähenenud jõudlusele, suurenenud seedehäirete riskile ja söögiisu vähenemisele.

Leotatud puder aitab lisada vett tagasi teie hobuse toitumisse ja lisaks on tõestatud, et see aitab parandada üldist veetarbimist, võrreldes kuivkontsentraadi söötmisega. See muutub väga oluliseks, kui teie hobune tuleb hoida oma talli, võib-olla kohutava ilmaga.

Fiber Mash on ka taeva kingitus hobustele, kellel on neelamis- või närimisraskused, sealhulgas hambaprobleemidega veteranidele või lämbumisohtlikele hobustele. See sobib ideaalselt ebameeldivate ravimite või pulbriliste toidulisandite varjamiseks.

Ärge kunagi kasutage vett, mis on kuumem kui leige, vastasel juhul hävitate kõik need kasulikud vitamiinid Fiber Mashis.

Toitainete teave

Toitainelised lisandid/kg: 3a672a A-vitamiin 10150 RÜ, 3a671 D3-vitamiin 2000 RÜ, 3a700 E-vitamiin (all-rac-alfa-tocopheryl atsetaat) 110 mg, 3a880 Biotiin 1016 µg, 3a88 mg koliin 6 90 mg.

Mikroelemendid/kg: 3b103 Raud (raud(II)sulfaatmonohüdraat) 70 mg, 3b202 Jood (Veevaba kaltsiumjodaat) 1,3 mg, 3b405 Vask (Vask(II)sulfaatpentahüdraat) 16 mg, 3b503 Mangaanmonohüdraat) 7 mg Mangaanid , 3b605 Tsink (tsinksulfaatmonohüdraat) 46 mg, 3b801 Seleen (naatriumseleniit) 0,3 mg.

Tehnoloogilised lisandid/kg: E 310 Propüülgallaat 2,08 mg.

maisihelbed, odrahelbed, hernesehelbed, lutserni graanulid, peedisõstra melass, õunapuru, porgandihelbed, linaseemneõli, lutserni varred, magneesium, maitsetaimede segu (basilika, piparmünt, magus murakas, aed-liivatee), apteegitill.

Samuti võib teile meeldida

39,95 €

44,95 €

Himalaya Salt, 1 tk | 100% Himaalaja soola lakkumiskivi

Täiendage oma hobuse dieeti oluliste mineraalidega

48,95 €

Artiflex, 1 L | Toitaineline tugi liigeste tervisele koos kondroitiini ja glükoosamiiniga

Aitab säilitada teie hobuse liikuvust ja liigeseid paindlikuna

59,95 €

Tasakaalustatud toitumine ja kvaliteetsed koostisosad

Arvustused

5
Arvustused puuduvad
100%
0%
0%
0%
0%

Maailmakuulus kvaliteet, kohalik teenindusRootsi kvaliteet sinu lemmikloomale

1987

Juba 1987. aastast pakub Husse Euroopas kvaliteetseid koera- ja kassitooteid koos kojutoomisega.

50+

Husse tooted on saadaval rohkem kui 50 riigis üle maailma

1000+

Üle 1000 frantsiisivõtja, kes jagavad nõuandeid ja toovad tooted sulle koju.

Toitumisnõustamine ja kiire
kohaletoimetamine!

Ei oska valida?

Leia oma lemmikule täiuslik toit või küsi nõu oma kohalikult edasimüüjalt.

Võta meiega ühendus