Fibre Energi, 20 kg | Kõrgeteraline müsli, mis annab kohest energiat plahvatuslikuks pingutuseks

50191c
Täiendsööt, kvaliteetne müsli, mis on välja töötatud spetsiaalselt võistlushobustele, kes vajavad lisaenergiat lühiajalisteks pingutusteks, nagu takistussõidud, traav, CSO jne.

44,95 €

(2,25 €* / 1 Kilogram)
Saadaval:
See toode võib teie kohaliku tarnija laos siiski saadaval olla. Leidke oma kohalik tarnija
energy_plus
Energia+ - Kõrge hästi seeditava tärklise sisaldus teradest
rich_in_oats
Kaerarikas - 30% musta kaera

Vahetu energia võistlushobustele

Fiber Energi on teraviljarikas segu, mis on rikas rasvasisaldusega ja millele on lisatud pika varrega lutsern, et soodustada närimist ja sülje tootmist. Kiiret energiat annab teraviljadest (30% must kaer, oder, nisu, mais ja speltanisu) saadav hästi seeditav tärklis. Ei sisalda soja, värvaineid ega kunstlikke aroomi.

Energia+
Kaerarikas

Energia ja taastumise toetus

TERAD – Must kaer (30%), odrahelbed, paisutatud nisu, maisihelbed ja spelta sisaldavad hästi seeditavat tärklist ja annavad kiiresti kättesaadavaid suhkruid kohese energia saamiseks.

LINASEEMNEÕLI – Suurepärane oomega-3 rasvhapete allikas ning kesk- ja pikaajaline energiaallikas.

E-VITAMIIN – Treeningu suurenedes suureneb töötavate lihaste energiavajadus ja suureneb vabade radikaalide hulk. Lihasrakkude kahjustamise vältimiseks treeningu ajal peab olema saadaval piisavas koguses antioksüdante, et tõrjuda tekkivaid täiendavaid vabasid radikaale. Seetõttu suureneb hobuse töökoormuse kasvades ka tema E-vitamiini vajadus. Tööhobuste oksüdatiivse kahjustuse tunnusteks on lihaste valulikkus ja jäikus ning oodatust aeglasem taastumine intensiivsest treeningust.

Fibre Energi täiendavad eelised

ALFALFA PELLETID, LAIENENUD LINASE EMNED JA LINEMNE PELLETID – Need on rikkalikud pikkade kiudude poolest, väga kasulikud.

BIOTIIN - Aitab parandada kabja kvaliteeti. Biotiin kuulub B-vitamiinide kompleksi ja on tuntud eriti tervisliku naha, karva ja kabja jaoks. Biotiin on vitamiin, mida tuleb saada kas dieedi kaudu või biotiini manustamise kaudu, mida sünteesivad soolebakterid.

ALFALFA OKSID – Pikad lutsern oksad soodustavad närimist ja sülje tootmist. Alfalfa toorekiud toimivad soolestiku mootorina.

AKTIIVPÄRM – Sisaldab suures koguses toimet pärmseent sujuvaks seedimiseks. Elus kultuure soodustavad happesust kasutavaid baktereid jämesooles ja stimuleerivad tervislikku soolefloorat. See tagab sööda optimaalsee.

GOS, MOS ja FOS - Probiootikumid, mida kasutatakse ainult head bakterid ja mis soodustavad nende arengut ning seega tervislikku soolefloorit.

Toitainete teave

Toitainelised lisandid/kg: 3a672a A-vitamiin 16666 RÜ, 3a671 D3-vitamiin 3333 RÜ, 3a700 E-vitamiin (all-rac-alfa-tocopheryl atsetaat) 312 mg, 3a880 Biotiin 1670 µg, 90 mg koliin 3a88.

Mikroelemendid/kg: 3b103 Raud (raud(II)sulfaatmonohüdraat) 83 mg, 3b202 Jood (Veevaba kaltsiumjodaat) 2,1 mg, 3b405 Vask (Vask(II)sulfaatpentahüdraat) 25 mg, 3b503 Mangaanmonohüdraat 25 mg Mangaan , 3b605 Tsink (tsinksulfaatmonohüdraat) 75 mg, 3b801 Seleen (naatriumseleniit) 0,42 mg.

Tehnoloogilised lisandid/kg: E 280 Propioonhape 0,2 g, E 284 Ammooniumpropionaat 0,3 g, E 310 Propüülgallaat 3,4 mg.

Zootehnilised lisandid/kg: 4b1702 (Saccharomyces cerevisiae NCYC Sc 47) 6xE12 CFU.

Must kaer (30%), odrakliid, lutsernipelletid, nisupelletid, maisihelbed, hernemass, lutsernivõrsed, ekspanditud linaseemned, melass, linakoori pelletid, linaseemneõli, puhastatud nisu, speltanisu, elus pärm, vitamiin E, biotiin.

laadige alla pdf-fail koos söödatabeliga

Samuti võib teile meeldida

Himalaya Salt, 1 tk | 100% Himaalaja soola lakkumiskivi

Täiendage oma hobuse dieeti oluliste mineraalidega

48,95 €

Tasakaalustatud toitumine ja kvaliteetsed koostisosad

Arvustused

Arvustused puuduvad

Maailmakuulus kvaliteet, kohalik teenindusRootsi kvaliteet sinu lemmikloomale

1987

Juba 1987. aastast pakub Husse Euroopas kvaliteetseid koera- ja kassitooteid koos kojutoomisega.

50+

Husse tooted on saadaval rohkem kui 50 riigis üle maailma

1000+

Üle 1000 frantsiisivõtja, kes jagavad nõuandeid ja toovad tooted sulle koju.

Toitumisnõustamine ja kiire
kohaletoimetamine!

Ei oska valida?

Leia oma lemmikule täiuslik toit või küsi nõu oma kohalikult edasimüüjalt.

Võta meiega ühendus