Idol, 100 g | Teraviljavabad maiused, rikkad lambalihaga

16026c
Ühest loomse valgu allikast valmistatud teraviljavabad tähekujulised maiuspalad seedetrakti tundlikkusega koertele. Ilma kunstlike maitse- ja värvaineteta.

3,95 €

Saadaval:
Kogus
grain_free
Teraviljavaba Retsept - Teraviljavaba retsept tundlikele koertele
hypo_allergenic
Hüpoallergeenne - Lambaliha, loomse valgu rikas retsept, mis teadaolevalt põhjustab vähem allergiat

Pehmed ja nätsked lambaliharikkad maiuspalad

Premeerige oma karvast sõpra nende toitvate ja maitsvate poolniiskete suupistetega, mis on valmistatud lambaliha esimese koostisosana – valgurikas suupiste premeerimiseks liikvel olles või täiuslik maiuspala teie koeraga treenimiseks.

See hüpoallergeenne retsept sisaldab rikkalikult lambaliha – kvaliteetse loomse valgu allikat, mis põhjustab vähem allergilist reaktsiooni. Lisaks on meie Idol suupisted valmistatud ilma teraviljata, mistõttu need sobivad tundlikele koertele või neile, kellel on gluteenitalumatus. Teravilja asemel kasutatakse süsivesikute allikana tervislikke ja hästi seeditavaid koostisosi, nagu herned ja kartulid.

Nende koostis sisaldab ka kofeiinivaba rohelise tee ekstrakti, mis on rikas kõrge antioksüdatiivse võimega polüfenoolide ja flavonoidide poolest, ning lisatud C-vitamiini, mis on võimas antioksüdant, mis toetab immuunsust ja aitab kaitsta keharakke. Lisaks sisaldavad need maiuspalad psülliumi kesta ja seemneid – prebiootikumi ja lahustuvate kiudainete allikat, mis on oluline soolestiku tervise jaoks.

Teraviljavaba Retsept
Hüpoallergeenne

Soovitused ja toitumisnõuanded

Soovitatavad päevased maksimumkogused on toodud pakendil olevas söötmistabelis. Andke maiuspalaks või preemiaks toidukordade vahel. Jälgige alati oma koera närimise või maiuse andmisel. Hoidke värsket vett kogu aeg käepärast.

Suupisted ja närimised ei asenda jalutuskäike ja koeraga mängimist, neid tuleks kasutada ainult koerale lisastimulatsioonina treeningu raames, preemiana hea käitumise eest või lihtsalt maitsva maiuspalana toidukordade vahel.

Sööda tasakaalustatud toitumise osana. Maiustega toitmisel vähendage oma koera põhitoidukorda, et hoida koer kõhn ja aktiivne. Ärge toitke oma koera suupistete ja närimistega üle. Suupistete ja närimiste liigne kasutamine võib põhjustada maoärritust ja potentsiaalselt põhjustada koerte rasvumist ja muid terviseprobleeme.

Hoiustamisnõuanded

Enne avamist tuleks karpi hoida kuivas ja jahedas kohas.

Iga kasutuskorra järel hoidke seda jahedas ja kuivas kohas.

Vätige otsest päikesevalgust.

Toitainete teave

Toitainelised lisandid: C-vitamiin 100 mg/kg. Säilitusained.

kuivatatud lambaliha (26%), kollased herned, kartul, taimne glütseriin, looduslik lõhna- ja maitseaine (7%), kuivatatud õuna viljaliha, lõheõli (3%), õllepärm, porgand (0,5%), psülliumi kest ja seemned (0,4%) , Mojave yucca (0,1%), kofeiinivaba rohelise tee ekstrakt (0,01%).

Tasakaalustatud toitumine ja kvaliteetsed koostisosad

Arvustused

5
Arvustused puuduvad
100%
0%
0%
0%
0%

Maailmakuulus kvaliteet, kohalik teenindusRootsi kvaliteet sinu lemmikloomale

1987

Juba 1987. aastast pakub Husse Euroopas kvaliteetseid koera- ja kassitooteid koos kojutoomisega.

50+

Husse tooted on saadaval rohkem kui 50 riigis üle maailma

1000+

Üle 1000 frantsiisivõtja, kes jagavad nõuandeid ja toovad tooted sulle koju.

Toitumisnõustamine ja kiire
kohaletoimetamine!

Ei oska valida?

Leia oma lemmikule täiuslik toit või küsi nõu oma kohalikult edasimüüjalt.

Võta meiega ühendus