Artro Plus, 30 tablets | Aitab toetada koerte ja kasside liigeste funktsioone ja liikuvust

50187c
Kasulike taimede segust koos kondroitiini ja glükoosamiiniga valmistatud Artro Plus tabletid on loodud säilitama ja toetama optimaalset liikuvust ja liigeste elastsust. Soovitatav eelkõige lemmikloomadele, kes vajavad oma tõu/suuruse tõttu liikumistuge, aktiivsetele, küpses eas või töökoertele. Täiendsööt koertele ja kassidele.

39,95 €

Saadaval:
Kogus
kättesaadavus
Laos saadaval, tarneaeg: 1-3 tööpäeva
mobility_plus
Liikuvus+ - MSM-i, glükoosamiini, kondroitiini ja taimede ainulaadne kombinatsioon.

Liikuvust soodustav toidulisand

Koerte ja kasside vananedes halveneb paratamatult nende liigeste tervis, eriti kui neil on olnud raske tööelu või neil on teatud liigesehaigus. Artro Plus on ainulaadne kombinatsioon MSM-ist (Methyl Sulfonyl Methane), glükoosamiinist, kondroitiinist ja taimede kombinatsioonist, mis töötavad koos, et toetada nende liigeste tervist ja liikuvust, nii et tagate nende mugavuse ja aktiivsuse kogu elu.

Loodud eelkõige vanematele koertele ja kassidele. Kui kõhr aga kahjustub, võtab selle parandamine kaua aega ja see ei taastu kunagi täielikult. Pealegi on see kulukas. Meie soovitus on: anda Artro Plus tablette profülaktikaks 3 või 4 korda aastas ühe nädala jooksul, eriti suurte ja hiiglaslike tõugude noortele koertele või kohe, kui ilmnevad esimesed kõhrekoe kahjustuse märgid.

Liikuvus+

Valitud koostisained liigeste optimaalseks terviseks

GLÜKOOSAMIIN JA KONDROITIIN - Glükoosamiin on looduslik ühend, mis leidub kõhris ja aitab kõhre taastada ning soodustada liikuvust. Kondroitiin on aine, mis esineb looduslikult inimeste ja loomade sidekudedes, omades konkreetset funktsiooni anda kõhrele elastsust, aidates sellel säilitada vett. See aitab parandada liigeste liikuvust ja hoida nende paindlikkust. Artro Plus sisaldab glükoosamiini ja kondroitiini taimset päritolu.

MSM (Metüülsulfonüülmetaan) - rikas orgaanilise väävliga, oluline "ehituskivi" tervislike luude ja liigeste jaoks. Enamik loomi ja inimesi vajab MSM-i toidulisandit lisaks sellele, mida MSM-i loomulikult toiduga tarbitakse. MSM on osutunud kasulikuks liigese funktsionaalsuse parandamisel.

ARTO PLUS sisaldab ka teisi mikroelemente nagu tsink, vask ja mangaan, mis on hädavajalikud elastsuse ja kõhre tootmise jaoks.

KURADI KÜÜS - lad. Harpagophytum procumbens, tuntud ka kui harjutuslill või puidust ämblik, kodune Lõuna-Aafrikas ja Namiibias. Taim, mis on edukalt soodustanud liigese tervist ja liikuvust tänu oma looduslikele põletikuvastaste omadustele.

Soovitatav kasutus ja juhised

KOERAD: 1 tablet/20 kg kehakaalu kohta/päev.

KASSID: ¼ tabletti/päev.

Andke Artro Plus'i 15 päeva jooksul või pidevalt vanematele loomadele, otse looma suhu või segatuna toiduga. Korrake kasutamist 2-3 korda aastas vastavalt vajadusele. Sobib kasutamiseks tiinuse, imetamise ajal ja väga noortele loomadele. Toode sisaldab dopinguaineid - kontrollige kohalikest asutustest, millised reeglid kehtivad võistluse ajal.

TEAVE: See toode valmistatud taimedest.

Eriloomad võivad reageerida erinevalt nende taimede looduslikele ainetele. Selles tootekirjelduses loetletud väited põhinevad üldistel teadmistel nimetatud taimede kohta. Seda toodet ei saa liigitada ravimiks. Kui teil on muid küsimusi teie lemmiklooma tervise kohta, soovitame pöörduda veterinaararsti poole.

Toitainete teave

Tableti kohta: mikroelemendid: 3b503 mangaan (sulfaat) 10 mg, 3b604 tsink (sulfaat) 10 mg, 3b405 vask (sulfaat) 5 mg. Lõhna- ja maitseained: 2b12175 metüülsulfinüülmetaan 500 mg, kuradiküüs 235 mg.

Dikaltsiumfosfaat, glükoosamiinsulfaat (400 mg/tablett), õllepärm, kondroitiinsulfaat (250 mg/tablett), magneesiumstearaat, naatriumkloriid, karuputke leht, sahharoos, taimne süsi, saialill, metsamurakas, harilik harakputk, tõlvlehik, harilik pelargoon.

Samuti võib teile meeldida

Soovitatavad tooted

32,95 €

Näpunäide

Laxolja, 300 ml | Lõheõli, mis toetab tervet nahka ja säravat karvkatet

Maitsev toidulisand ja täiuslik energiaallikas

13,95 €

Tasakaalustatud toitumine ja kvaliteetsed koostisosad

Arvustused

5
Arvustused puuduvad
100%
0%
0%
0%
0%

Maailmakuulus kvaliteet, kohalik teenindusRootsi kvaliteet sinu lemmikloomale

1987

Juba 1987. aastast pakub Husse Euroopas kvaliteetseid koera- ja kassitooteid koos kojutoomisega.

50+

Husse tooted on saadaval rohkem kui 50 riigis üle maailma

1000+

Üle 1000 frantsiisivõtja, kes jagavad nõuandeid ja toovad tooted sulle koju.

Toitumisnõustamine ja kiire
kohaletoimetamine!

Ei oska valida?

Leia oma lemmikule täiuslik toit või küsi nõu oma kohalikult edasimüüjalt.

Võta meiega ühendus